onsdag 30 november 2011

Wilma som tomte

Liksom Tomas är Wilma stämplar från Kortmakaren. Det blev ingen text på den här gången för jag tänkte att kortet kan ju även användas som grattiskort.
Jag har färglagt med Copic, en penna jag gillar mer och mer. Lär mig fortfarande och jag blir nog bra på det så småningom förhoppningsvis.

Kolsvart ute. Liiite snö skulle göra kvällarna ljusare, eller hur?

Maria

lördag 26 november 2011

Tomten Tomas

Det är inte alltid så lätt varken för tomtar eller oss människobarn. 


Det blåser som tusan och det regnar på tvären och det ska visst bli värre i morgon, huvva. Advent fixar jag i morgon, ingen tjuvstart här inte.


Maria

onsdag 23 november 2011

...och igen

Det får bli den sista tjejen på ett tag. Dags att ta itu med julkorten på allvar. Om drygt en vecka ska jag vara med på en liten julmarknad och bör nog ha med mig något att sälja.

Idag har jag jobbat halvdag, rätt lagom faktiskt. Grått och trist väder.

Maria

söndag 20 november 2011

En tjej igen

Hon var också färdigmålad. Det är så himla bra att ta sig en färgläggarkväll emellanåt, allt går ju så mycket fortare då.


Vilken fantastisk dag det varit idag. Tog en lång promenad i vårvärmen. I morgon blir det jobb och hela klassen ska gå och bada. Om jag ska bada? Tänkte jag skulle slippa.

Maria

lördag 19 november 2011

Fortare än vi anar...

...är julen här och jag måste erkänna att det går trögt i kortverkstan. Jag är väldigt traditionsbunden vad gäller julens färger, därför blir det som alltid typ de här färgerna. Tomten lånade jag av Ingrid/Inola Elins kalas och ångrar att jag inte köpt den själv.


Dimman har svårt för att lätta och idag kom det även lite duggregn.

Maria

tisdag 15 november 2011

Knallorange

Jag har sorterat papper och då gör man lite fynd. Kortbasen är mer knallorange än bilden visar och Frozey med sitt knallgula hår blev ett bra komplement. De beige papperna har jag haft i evigheter.


I morse när jag skulle åka och träna kunde jag värma upp med att skrapa is på bilen, den var av pansar. Måste har varit den tjocka dimman igårkväll/natt som gjorde den. Nu skiner solen och det ser ut att bli en fin dag.

Maria

lördag 12 november 2011

Julgran

Det är snart dags att hämta julgranen. Det är kanske inte alla förunnat att hämta en julgran i skogen men hur den än anskaffas så ska den i varje fall forslas hem på något sätt.


Vilken solig härlig dag vi har.

Maria

onsdag 9 november 2011

Snabbt jobbat


Ibland går det fort. Färdigmålat motiv, spillpapper och bokstavsstickers. Spetsbården är gjord med en stans jag köpte på Elins kalas.


Det ljusnar en aning i väster så det kanske blir lite sol idag.

Maria

måndag 7 november 2011

Oj...

...har det redan gått en vecka! 
Nallen kommer jag inte ihåg var jag köpte men söt är den. Ibland är jag mindre nöjd med vad jag åstadkommit och det här är ett sånt fall. Det blev en aning för mycket på för liten yta.

Idag är det klippahåretdag, ska bli så skönt!

Maria