fredag 27 januari 2012

Award

Av Melinda har jag fått denna award, tackar så hjärtligt! Egentligen ska jag ge den till fem bloggare i min tur, men jag väljer att ge den till alla bloggare som ger oss nya idéer och massor med inspiration.


Maria

måndag 23 januari 2012


Jag tycker att den här barkbåten är så fin.

Maria

onsdag 18 januari 2012

Bodil 40

Av min största kund och min största fan fick jag beställning på kort till Bodil. Det fick gärna finnas nåt med ABBA på kortet och jag valde att göra en tag med text från ABBA-låtar. 
När jag skulle göra kortet hade jag världens no-inspiration och för att kunna få till stånd ett kort tittade jag förstås in till Muffin och voilá!

Det har varit mörkt hela dagen och ikväll kom regnet.
 
 Maria



måndag 16 januari 2012

Babygrattis

Mitt första kort med lille Beebo som frontfigur. Jag försöker, som jag sagt tidigare, att beta av spillbitar och diverse utstansade/utklippta papper. Det smyger sig väl in ett och annat nytt papper också för det är ju alltid roligast med nya grejer, eller hur? Blommorna är utstansade av mossgummi och har legat i lådan länge.


Tråkigt dimmigt idag men promenad blir det nog ändå efter att dammsugaren gått ett varv.

Maria

lördag 14 januari 2012

Bästa bloggcandyn

Den här godispåsen skulle jag verkligen vilja ha.


Klicka på bilden så kommer du till Tonic.

Solen skiner så en promenad skulle sitta fint!

Maria

torsdag 12 januari 2012

Nu så...

...kanske jag har kommit igång. Jag börjar med en beställning som det var bråttom med. Kortet fanns i lådan och behövde bara kompletteras med "på dopdagen". Texten är f ö från ett clearstampsark som jag köpte väldigt billigt på en mässa för ett par år sedan. Jag har införskaffat flera stämplar från Starving Artistamps Doodle factory och jag har bara använt ett par stycken. Tänkte det skulle bli ändring på det nu.
Texten på krympplasten finns på arket Stjärnbilder-texter hos Kortmakaren.


Trevlig helg!

Maria

måndag 2 januari 2012

2012

God fortsättning! Nu ska man komma ihåg att skriva ett nytt årtal igen och jag tycker att jag har skrivit 2011 alldeles för kort tid.

Idag har jag mitt sista inlägg i Kortmakarens blogg och lämnar designteamet. Jag fick förmånen att vara med från start när Pernilla tog över Kortmakaren men tycker nu att det är dags för andra att ta över. Tack Pernilla!

Maria