torsdag 26 juni 2014

Jordubb eller vanilj?

Idag har det minsann varit en riktig glassdag, jag bjuder! Glasstruten är från Starvingartistams. Strössel blev det av pearl maker.




Som sagt, en alldeles fantastisk dag åtminstone här hos mig. Det hade lovats både åska och regn men himlen var ljuvligt blå hela dagen.

onsdag 18 juni 2014

Bröllpstider

Det här bröllopskortet åkte ända till Uruguay tidigare i våras. Jag ville ha torrembossade hjärtanpapper och eftersom jag inte hade det så fick jag göra ett själv. Jag stansade ut en massa hjärtan i lite tjockare papper, klistrade upp dom på ett papper och körde allt genom CB med en cardstock ovanpå förstås. Det funkade jättebra, fast det tog ju lite tid.


Det fick bli en tagg också eftersom paret skulle få två paket.

Om ett par dagar är det midsommarafton och jag önskar er alla en riktigt härlig helg med mycket sill och massor med jordgubbar.


lördag 14 juni 2014

Ännu en student

Jag är usel på att dokumentera varifrån en del av mina stämplar kommer ifrån som t ex den här textstämpeln. Jag gillar den här för att den säger allt på en gång. Till bakgrunden har jag bara dragit distressdynor över papperet. Mössan är en gammal Pysselmyrans (tack Sara). Där finns en annan fin mössa nu.


fredag 6 juni 2014

Blågul student

I dessa dagar är det studentutsläpp på många skolor. Jag har svårt att inte vara traditionell när det gäller att använda våra svenska färger. I år fick det bli Hero arts bakgrundsstämpel, "student" kan kanske vara Kortmakarens och mössan hm... Rosorna (vita) har jag färgat med mina copics.



Vädret har inte varit snäll mot studenterna här i västsverige och idag på nationaldagen öser regnet ner igen.