lördag 24 januari 2015

Katt igen

Min systerson (joo, det skiljer bara fem år mellan oss) fyllde i augusti. Tyckte att den här katten från Starving artistamps (tack Eva http://muffinspyssel.blogspot.se/) passade utmärkt, dels för åldern och dels för att de har kattavel.


 Det är vinter på riktigt. Det har snöat hela dagen och vi har fått ca 1 dm.

Ha det så bra!

Maria

tisdag 20 januari 2015

Kattmys

Jag köpte ett par distress stain i höstas som jag lekte lite med på akvarellpapper. Katterna är en stämpel jag fick av min dotter för flera år sedan som hon köpte i London.


Hade tänkt visa julkort nu igen. Jag vet att jag lagt in dom i datorn men hittar dom inte?

Nu har det blivit svartvitt ute dvs det har kommit lite snö och det ska visst komma lite mer i eftermiddag. Runt 0 grader.

Ha en givande vecka!

Maria

tisdag 13 januari 2015

Mera post

Det är så längesedan jag gjorde det här kortet att jag knappt kommer ihåg hur jag gjorde. Jag använde punchinella som mask på vitt papper, duttade på versa mark och embossade med klart eller vitt pulver. Färgade in med distress. Kuverten gjorde jag själv av kraftig papp.

Jag hade tänkt visa julkort men då vi fortfarande har en lånedator och det visade sig att jag behöver sladd för att föra över bilderna får det vänta tills jag kommer ihåg var sladden ligger (har nämligen aldrig använt den).

Nu kommer regnet...igen. Milt och mulet, blåst och regn sammanfattar jag vintern så här långt.

Ha en bra vecka!

Maria

lördag 3 januari 2015

Gott Nytt År!

Nyårsbrev kanske men egentligen visar jag fortfarande gammal skåpmat sedan i somras. Den här gången har jag också knyckt idén. På det övre kortet hade jag bokstäverna färdiga på en karta och på det undre tillverkade jag dom själv.



Nya året har börjat väldigt blåsigt och den snö som fanns när vi kom hem från Irland är borta. Den gröna ön bjöd på både sol, regn, blåst och frost. Dagliga promenader till stranden med hundar och barnbarn var härligt när det för övrigt blir mycket stillasittande.

Maria