söndag 1 april 2012

Mässa och nygifta

Igår besökte jag Göteborgsmässan. Den här gången hängde jag inte på låset som jag brukar utan kom en timme senare. Till min förvåning var det inte så mycket folk som jag förväntat mig. Jag stannade ett par timmar och det blev inte mer folk vilket jag tycker är bra för då kommer man fram i montrarna.  Kan det vara så som jag diskuterade med andra, att intresset har svalnat eller så har vi köpt på oss det mesta. Visst kommer det nya grejer hela tiden men som i mitt fall så är jag mer kräsen och tänker mig för både en och två gånger. Vi får ju hoppas att det inte försvinner alltför många butiker så att vi måste köpa allt från utlandet.

Jag tillägnar kortet min dotter och hennes man som firar 6 månader idag.

Önskar er en bra arbetsvecka!

Maria

4 kommentarer:

Tigerblomma sa...

Jätteläckert kort, igen!
Kul att se dig på mässan om än kort.
Kram

Anonym sa...

Köpte den stämpeln på mässan i lördags inför bröllop i maj. Tack för inspirationen och kommer nog härma ditt upplägg lite om det är ok? =)

Muffin sa...

Vilket härligt kort, Maria! Härliga färger och så fint med rosorna på rad. Kul att se dig även om det var kort, hoppas vi ses snart lite mer ordentligt. KRAM!

Lena sa...

Tack för påskhälsningen! Hoppas du haft en bra påsk! Jag har varit bortrest och njutit av påsken. Härligt. Men nu är det ju ösregn. Blä!